SİVAS / MERKEZ - Şehit Erdal Çetin İlkokulu

LET’S TRY TOGETHER

E-Twinning..  In our project, monthly topics will be determined and a trial will be implemented every week. Our aim is to provide opportunities for learning by seeing, touching, feeling and doing, and to scientifically support their development and learning experiences. Our project will be implemented between October and February.

HADİ BİRLİKTE DENEYELİM

Okulumuzda bir e-twinning projesi daha... Anasınıfımız 'C' şubesi minikleri bilim yolundalar...

Projemizde aylık konular belirlenecek ve her hafta bir deneme uygulanacaktır. Amacımız görerek, dokunarak, hissederek ve yaparak öğrenmelerine fırsat sağlamak, gelişimlerini ve öğrenme deneyimlerini bilimsel olarak desteklemektir. Projemiz Ekim ve Şubat ayları arasında uygulanacaktır.

18-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 16:09 - Görüntülenme: 90