SİVAS / MERKEZ - Şehit Erdal Çetin İlkokulu

E- TWİNNİNG PROJEMİZ

KATLA VE ANLAT

FOLD AND TELL

Okulumuz 2/B sınıfı ve 4/C öğrencileri, öğretmenleri Gökhan GENÇ ve Elif ÇETİNDAĞ’ın beraber yürüttüğü E-Twinning projesi aşağıdaki gibidir. Etkinlikler yine haber sitemizde olacaktır.

Origami eşliğinde hikâye anlatımı ile yapılacak olan çalışmalarla, öğrencilerin dil, konuşma ve dinleme becerilerinin gelişimi, kendilerini yaratıcı yollarla ifade etme becerilerinin gelişimi, ayrıca ince motor becerilerinin ve küçük kas gelişiminin desteklenmesi, birden fazla duyu organına hitap ederek öğretim yönteminin dikkat çekici hale getirilmesi hedeflenmektedir. Öğretmenlerin dinleme becerileri ile ilgili yapacakları etkinliklerde öğretim yöntemlerini zenginleştirerek kendilerini geliştirmeleri ve etkinliklerde ek materyal sağlaması, proje yaygınlaştırma çalışmaları ile öğretmenlerin web2 araçlarını kullanımının geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

20-11-202320-11-202320-11-202320-11-2023

Yayın: 20.11.2023 - Güncelleme: 20.11.2023 13:58 - Görüntülenme: 132